1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Futbolculara mangal partisi

Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış, Antalya Süper Amatör Lig’de mücadele eden futbol takımının teknik heyetine ve oyuncularına moral amacıyla mangal partisi verdi.

Antalya Süper Amatör Lig’de ilk üçü hedefleyen Kepez Belediyespor’un yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları mangal partisinde buluştu. Kepez Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Alkış, pazar günü oynanacak olan zorlu Kadriye Belediyespor maçı öncesi teknik heyete ve futbolculara moral partisi düzenledi. Çakıl Restoran’da düzenlenen mangal partisinde Alkış, barbeküde kendi elleriyle pişirdiği etleri futbolculara ikram etti.

Lige kötü başladıklarını ve şuanda 5. sırada olduklarını belirten Kepez Belediyespor Antrenörü Şakir Filiz, “4 hafta sonra toparlandık ve ligde çıkışa geçtik. Bu çıkışımızı lig sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Kepez Belediyespor’u ligde en iyi yere getirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Her maça final havasında çıktıklarına söyleyen Filiz, “Her maçımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Ligin sonunu değil, önümüzdeki maçları düşünüyoruz. Pazar günü sahamızda Kadriye Belediyespor’ya çok zorlu bir maç oynayacağız. Ligin favori takımlarından olan rakibimiz, ligde ilk 3 içerisinde bulunuyor. Biz de bu maçı kazanarak, iyi bir takım olduğumuzu herkese göstereceğiz” ifadesinin kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 19:15:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?