1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Galatasaray çift idmanla gidiyor

Mardan Sport Center'da basına ve taraftara açık gerçekleştirilen antrenmanda taraftarlar, Sarı-kırmızılı oyunculara büyük ilgi gösterdi.

Teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana Antalya kampı kadrosunda bulunan tüm futbolcular katıldı. Antalya kampına dün akşam katılan Brezilyalı yıldız Cassio Lincoln de takımla birlikte ilk antremanına çıktı. Brezilya'dan getirdiği özel doktoruyla antrenmana katılan Lincoln takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenmanın başında Galatasaray Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in geçtiğimiz sezon adı Galatasaray için teknik direktör olarak anılan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile sohbet etmesi dikkat çekti. Galatasaray'ın antrenman yaptığı sahanın yan tarafında antrenman yapan İstanbul Büyükşehir Beleiyespor'un antrenörü Abdullah Acvı ile Adnan Sezgin'in konuşması yaklaşık 5 dakika sürdü. Adnan Sezgin, daha sonra eski futbolcuları Arif Erdem ve Okan Buruk ile de bir süre sohbet etti.

Sarı-kırmızılıların düz koşuyla başlayan antrenmanı ise, çeviklik çalışmasının ardından dar alanda yapılan çift kale maç ile sona erdi. Çift kale maç sırasında Sabri'nin bir şutuyla Milan Baros yere yıkıldı. Kaleci De Santcis'in, Sabri'nin Baros'u yere yıkan şutunda sonra, 'Bravo Sabri, Baros'u yıktığın şut çok güzeldi' demesi gülüşmelere neden oldu.

Sarı-kırmızılılar, ikinci yarı hazırlıklarına akşam saatlerinde basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla devam edecek.

iha
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 12:55:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?