1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Galericiler Derneği'nden ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şehir merkezindeki “galericiler” sıkıntısının, hem vatandaşın hem de esnafın haklarını koruyacak bir çalışmayla çözülebileceğini söyledi.

Kepez Otomobilciler ve Galericiler Derneği Üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Ruhi Beşiktaş, başkanlık görevinde başarılar dilediği Tütüncü’ye, yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tütüncü de, galerici esnafının ticaretini rahat bir şekilde yapabilmesinden yana olduklarını söyledi.

İçişleri Bakanlığı’nın, şehir merkezindeki otomobil galerilerinin şehir merkezlerinin dışına alınmasıyla ilgili genelgesinin bulunduğunu anımsatan Tütüncü, şunları söyledi: “Galerici esnafımızın, ticaretini sıkıntı yaşamadan, rahat bir şekilde yapmasından yanayız. Vatandaşlarımızın da otomobil galerilerinden olumsuz şekilde etkilenmemesi gerekir. Hem halkımızın hem de esnafımızın haklarını korumak bizim için çok çok önemlidir. Bu hassasiyeti dikkate olarak şehir merkezlerindeki galeri sorununun çözüme kavuşturulması gerektiğine inanıyorum. Kentimizde bu soruna Antalya Valiliği ve belediyeleri kalıcı bir çözüm bulacaktır.”

İHA
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 16:29:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?