7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Ganyan bayiinde dehşet!

Antalya'nın Alanya ilçesinde çaycılık yapan evli ve 3 çocuk babası şahıs, işyerinde boğazı kesilmiş olarak bulundu. Polis, cinayetle ilgili işyerinin çevresinde güvenlik kamerası kaydı arıyor.

Alanya'da 4 yıldır ganyan bayiinde çaycılık yapan Erdoğan Altıntel (52), saat 08.00 sıralarında evinden çıkıp Atatürk Caddesi Belediye İşhanı'nın zemin katındaki işyerine geldi. Altıntel, işyerinin üst katındaki çay ocağında sabah çay demledikten sonra aşağı indi. Yandaki komşuları tarafından bir kez görüldükten sonra tekrar çay ocağına çıkan Altıntel'in daha sonra işyerine gelen bir arkadaşı üst kata çıktığında kanlar içendeki cesetle karşılaştı.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş çaplı inceleme yaptı. İşyeri kapısında ve sandalyelerde parmak izi araştıran ekipler, işhanının dört bir tarafında güvenlik kamerası kaydı araştırdı. Çevredeki esnafın ifadesine başvuran polis, olayın yaşandığı saatlerde kavga ve benzeri yüksek seste dikkat çekici bir durumun yaşanmadığı bilgisine ulaştı.

Cinayeti öğrenen Erdoğan Altıntel'in oğlu Serkan Altıntel (25) işyerine geldi. İçeri alınmayan genç, babasının ölüm haberi karşısında gözyaşlarını tutamadı. Cinayetin işlendiği yerde nöbetçi savcının incelemesi sonrası Altıntel'in cansız bedeni Alanya Belediyesi görevlilerince işyerinden çıkartıldı. Tabuta alınan ceset, yoldan geçen turistlerin şaşkın bakışları arasında cenaze aracına konularak Alanya Belediye Morgu'na götürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2007 Pazar 18:12:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?