21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Gasp ara verdi sıra yankesecilerde

Antalya’da her geçen gün kanayan bir yara haline gelen gasp ve kapkaç olaylarından sonra, yankesicilik olaylarında da artış yaşandı. Antalya Devlet Hastanesine gelen 4 vatandaş yankesicilerin kurbanı oldu.

İlk yankesicilik olayında Polikilinik binasında bekleyen ismi açıklanmayan bir bayanın çantasını alıp kayıplara karışan yankesicilerin, kaçmasıyla meydana geldi. 2. yankesici kurbanı ise fotokopi sırasında bekleyen Emel Ölğün isimli bayan oldu.

Cüzdanını yankesicilere kaptıran Ölgün, hemen olayı hastane polisine bildirdi. Çevrede araştırma yapan polis ekipleri Ölgün’e ait cüzdanı hastane içinde bulunan çöp kutusunun yanında bularak Ölğün’e teslim etti.

Ölğün’ün cüzdanında bulunan 21 milyonu alan yankesiciler kayıplara karıştı. 3. olay ise yine polikilinik sırasında meydana geldi. Ayşeğül Değer isimli genç kız sakat annesini tedavi ettirmek isterken yankesicilerin kurbanı oldu. Değer’in çantasından cep telefonunu alan yankesiciler yine kayıplara karıştı.

Emel Ölğün ve Ayşegül Değer, kendilerinden başka 2 kişinin daha cüzdanlarının çalındığını belirterek, yankesicilerin en kısa sürede yakalanmasını istedi. Daha sonra Bahçeli Polis Merkezine giderek müracatta bulunan Öğen ve Değer ifadelerinin ardından, hastaneye geri gelerek tedavilerini yaptırdılar.

Polis olayla ilgili araştırmaya devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2005 Salı 00:00:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?