21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Gasp zanlıları adliyeye sevk edildi

Antalya'da bıçak tehdidiyle 4 gasp olayına karıştığı belirlenen 5 kişi adliyeye sevk edildi. 

Edinilen bilgiye göre, dün akşam 20.30 sıralarında Antalya'ya iş bulmak için gelen Feyzi A. (20) ile hırsızlıktan sabıkası bulunan 17 yaşındaki M.Y., ilk olarak Konyaaltı Beach Park girişinde kız arkadaşıyla oturan Haluk Zeytinoğlu ile Semiha İstek'in bıçak tehdidi ile cep telefonunu ve 50 YTL'sini gasp etti. Feyzi A. ve M.Y. daha sonra da kız arkadaşıyla Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi'ndeki öğrenci yurduna giden Onur İzgin ile kız arkadaşı Emire Tuna'nın cep telefonunu ve 75 YTL'sini bıçak tehdidi ile gasp etti.  Zanlılar, gasp büro ekiplerinin çalışması sonucunda kısa sürede Kültür Mahallesi'ndeki bir pansiyonda yakalandı. Zanlıların üzerinde yapılan aramada her iki olayda gasp ettikleri telefon ve paralar bulundu. 

Sakarya Bulvarı otogar yakınlarında 15 Eylül akşamı Ahmet İnan ile kardeşi Mustafa İnan'ın cep telefonu, 2 müzik çalar ve 130 YTL'lerini 18 Eylül akşamı yine otogar yakını Dumlupınar bulvarı üzerindeki parkta Ramazan Uysal'ın cep telefonunu ve 150 YTL'sini gasp eden Mehmet E.K. (23), Vedat D. (28) ve M.B. (17) ise otogar yakınlarındaki bir parkta yakalandı. 

Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü'ne Bağlı Gasp büro amirliğindeki sorgularının ardından bıçakla tehdit ederek 4 gasp olayına karışan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 18:03:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?