16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Gaspçı sevgililer yakalandı

NORVEÇLİ TURİSTİN PARASINI GASP EDEN İKİ KİŞİ YAKALANDI

Norveç'ten Antalya'nın Alanya İlçesine tatile gelen 67 yaşındaki Hakon Asle Johannessen'in parasını gasp eden iki sevgili yakalandı.

Norveç'ten Alanya'ya tatile gelen Hakon Asle Johannessen, 27 Şubat gecesi İskele mevkiinde bir bara eğlenmek için gitti. Johannessen burada daha önce tanımadığı Esra Ö. (25) ile yanında bulunan erkek arkadaşı Metin Y. (29) ile tanıştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde bardan ayrılan Johannessen'in bindiği otomobilinde Esra Ö. ve erkek arkadaşı Metin Y. tarafından önce bayıltıldı ardından parası gasp edildi.

Alanya Çevre yolu üzerinde yolda yatar vaziyette kendine gelen Johannessen'in "üzerinde bulunan 12 bin Norveç kron değerinde altın zincir, 16 bin kron değerinde altın künyesi, 350 TL parasının olmadığı, kredi kartını bankasına sorduğunda bir marketten bin 620 TL karşılığında alış veriş yapıldığı" tespit edildi.

Norveçli turist Hakon Asle Johannessen'in şikayeti üzerine harekete geçen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Gasp Bürosu ekipleri yaptığı araştırmalar sonucunda Esra Ö. ve erkek arkadaşı Metin Y.'yi Damlataş beldesinde bir evde yakaladı.

Asayiş Bürosundaki yüzleştirme odasında Norveçli turist gasp zanlılarını teşhis etti.

NORVEÇLİ TURİSTİN PARASINI GASP EDEN İKİ KİŞİ YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 19:06:00
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 21:43:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?