22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Gaspçılar gazinoda yakalandı

GASP ZANLISI KARDEŞLER GAZİNODA YAKALANDI

Antalya'da, farklı tarihlerde iki taksicinin parasını gasp eden iki kardeş yakalandı.

Olay, Antalya'da altı gün önce Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Taksici Mehmet Mıh (58), 07 T 2715 plakalı aracıyla gasp edilmişti. İki zanlı, taksiciyi önce bağlayıp araçtan attıktan sonra parasını, cep telefonu ve aracını alarak kaçmışlardı. Zanlılar daha sonra gasp ettikleri taksiyi Santral Mahallesi'nde ıssız bir yerde bırakmışlardı

Bu olaydan iki gün sonra taksici İsmail Erayvaz (48) da 07 T 4056 plakalı aracı ile iki kişi tarafından bıçak zoruyla Masa Dağına götürülmüştü. Paraları, kredi kartı ve cep telefonu gasp edilen taksicinin verdiği bilgi ile bir önceki gasp olayındaki bilgilerin birbirini tuttuğu belirlendi.

Taksicilerin gasp edilmesiyle ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri teknik takip sonucu iki kardeş 25 yaşındaki Yaşar Ö. ile 23 yaşındaki Ahmet Ö.'yü gazinoda gasp ettikleri paralarla eğlenirken yakaladı. İki gasp zanlısı kardeş, Gasp Büro Amirliği'nde yapılan sorgusunda suçlarını itiraf etti. İfadelerinde iki gasp olayını da uyuşturucu hap alabilmek ve eğlenmek amacıyla yaptıklarını söyleyen kardeşler adliyeye sevk edildi.

GASP ZANLISI KARDEŞLER GAZİNODA YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 16:26:00
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 17:54:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?