16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

GATAB laboratuvarı ulusal boyutta

GATAB LABORATUVARI ULUSAL BOYUTTA

Türk Standardları Enstitüsü (TSE), Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) laboratuvarında gerçekleştirilen analizlerin güven ve doğruluk içerisinde yapıldığını tescilledi.

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) laboratuvarında yapılan analizlerin yeterlilik standartlarını yerine getirdiği için TSE tarafından verilen bayrak, flama ve TSE taşeron belgesi, GATAB Başkanı Yusuf Üras’a teslim edildi.

Başkan Üras alınan belgenin gurur verici olduğunu belirterek, “GATAB Su ve Atıksu laboratuvarı ilk olarak 2008 yılında TS EN ISO/ IEC 17025-2005 yeterlilik standartları olan kalite yönetim sistemi, teknik şartlar ve yönetim şartlarını yerine getirerek TSE’nin taşeron laboratuvarı olmuştur” dedi.

TÜM TÜRKİYE’DE GEÇERLİ

Geçtiğimiz Nisan ayında TSE’den gelen 2 denetçinin denetimleri sonunda hiçbir eksiğe rastlanmadığını ifade eden Üras, “Artık laboratuvarımız tescillenmiş oldu. Böylelikle GATAB laboratuvarında yapılan analizler artık Türkiye genelinde de geçerli oldu” şeklinde konuştu.

GATAB LABORATUVARI ULUSAL BOYUTTA
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2010 Pazartesi 16:33:04
Güncelleme :14 Haziran 2010 Pazartesi 17:19:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?