1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Gazetecinin ölümüne inceleme

Antalya Valiliği, geçtiğimiz gün kalp krizinden ölen gazeteci Coşkun'un hastaneler arasında 3,5 saat dolaştırıldığı iddiaları ve ihmal üzerine inceleme başlattı.

Antalya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 3 Temmuz'da vefat eden Gazeteci Hasan Tahsin Coşkun'un (52) rahatsızlığı sırasında gittiği resmi ve özel sağlık kuruluşlarının ihmali olduğuna yönelik bazı gazetelerde haberler çıktığı belirtildi. Antalya Valiliği, Gazeteci Hasan Coşkun için yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"İlimizde münteşir bazı gazetelerde 7 Temmuz 2009 tarihinde yer alan haber ve yorumlarda kalp krizi sonucu 3 Temmuz 2009 tarihinde vefat eden ilimizin değerli gazetecilerinden merhum Hasan Tahsin Coşkun'un vefatı öncesinde rahatsızlığı üzerine götürüldüğü resmi ve özel sağlık kuruluşlarında ihmal gösterildiği haberleri Valiliğimizce hassasiyetle değerlendirilerek, iddiaların araştırılması ve incelemenin yapılması için 7 Temmuz 2009 tarihinde gerekli talimat verilmiştir. Sonucundan kamuoyu bilgilendirilecektir."
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 10:42:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?