7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Gazi mahallesi parkı'na kavuşuyor

Kepez Belediyesi, imar planlarında park alan gözüken alanları, üzerindeki kaçak yapılar kaldırarak, halkın kullanımına açıyor. Mehmet Akif ve Sütçüler Mahalleleri’nden sonra Gazi Mahallesi’nde de, üzerindeki ruhsatsız yapılardan temizlenen alana imar planı gereği park yapılıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Varsak Köprüsü yanındaki 1,4 dönümden oluşan alan üzerindeki parkın inşasına başlandı. Kısa bir zaman içerisinde bitirilmesi hedeflenen parkın içerisinde, oturma grupları, basketbol sahası, fitness aletleri, çocuk oyun alanı ve kafeterya bulunacak.


Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, şu ana kadar 344 bin yeşil alanda, 75 parkı Kepez’e kazandırarak, gelecek nesle daha yeşil bir yaşam alanı bırakmayı amaçladıklarını söyledi.

Yaptıkları büyük parklarla Kepez’in imajını değiştirdiklerini belirten Öner; “Yaptığımız büyük parklarla, hem çocukların oyun, büyüklerin de sosyal aktivitelerini yapacakları alan ihtiyacını karşılıyoruz. İmar planında park alanı gözüken yerleri de, üzerindeki kaçak yapıları yıkarak, beldeye kazandırıyoruz. Gazi Mahallesi’nde de üzerindeki ruhsatsız yapıları kaldırdığımız alana, mahallenin sosyal aktivite ihtiyacını karşılayacak parkın inşaatına başladık” diye konuştu.

 

 

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2007 Salı 14:04:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?