16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Gazipaşa'da 80'lik aşıklar

GAZİPAŞA'DA 80'LİK AŞIKLAR

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Çörüş köyünde çocukları ve torunlarının karşı çıkmasına rağmen birbirlerine aşık olduklarını söyleyerek evlenen 80 yaşındaki Osman Küçükşahin ile 85 yaşındaki Ümmü Yılmaz, “Bu yaşta aşık olmak çok güzel” dediler.

Gazipaşa Çörüş köyünün Dere mahallesinde yaşayan 80 yaşındaki Osman Küçükşahin ile 85 yaşındaki Ümmü Yılmaz İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde kıyılan nikahla dünyaevine girdi.

5 çocuk ve 10 torun sahibi Osman Küçükşahin daha önce iki kez evlendiğini ancak her iki eşini de kaybettiğini belirterek, “Ümmü Yılmaz ile evlenme kararı aldık. Birbirimizi seviyoruz. Bu yaştan sonra aşık olmak çok güzel bir duygu” derken, 5 çocuk 5 de torun sahibi Ümmü Yılmaz ise, “Ben de eşimi 6 yıl önce kaybettim. Komşum Osman ile ikimiz de dul kaldık. Bu yaştan sonra tek başımıza yaşayamayacağımızı anladık. Bu nedenle evlenmeye karar verdik. Birbirimizi seviyoruz” diye konuştu.

Çörüş Köyü Muhtarı Rafik Akça da “Birbirlerini sevdiklerini hissettim ve kendilerine sorunca doğru olduğunu ama kimseye söyleyemediklerini ifade ettiler. Ben de öncülük ederek evlenmelerini sağladım. İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde kıyılan nikaha da şahitlik ettim. İkisine de ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi.

GAZİPAŞA'DA 80'LİK AŞIKLAR
GAZİPAŞA'DA 80'LİK AŞIKLAR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2010 Salı 16:57:04
Güncelleme :14 Aralık 2010 Salı 17:02:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?