8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Gazipaşa'da konut satışı

Antalya Gazipaşa Belediyesi’nce, Çok Programlı Lise binası yanında yapımına başlanan 5 katlı konutlar satışı için 20 Mart 2007 tarihinde ihale yapacağı bildirildi. 

Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, bir süre önce yapılan ihalede satış yapılamadığını hatırlatarak, konut satışları için yeniden ihale yapılacağını söyledi. 

Müteahhit Nevzat Karaoğlu tarafından yapılan ve konutların Ağustos ayına kadar tamamlanmasının beklendiğini belirten Başkan Özgenç, “Konutlarımızı ihale yöntemiyle satacağız. İstiklal Mahallesi'nde, belediyemize ait yaptırmış olduğumuz 5 katlı inşaatlarımızda 12 dairemiz ve 3 dükkanımız mevcut. Şimdi biz ilk etapta 3 dairemizi satışa çıkaracağız.” dedi. 

Özgenç, "Dairelerimizin fiyatları 88 bin 650 YTL, 97 bin 325 YTL ve 99 bin 105 YTL'dir. Ben bu lüks dairelerin mutlaka satılacağına inanıyorum. Konutlardan elde edeceğimiz gelir ile Atatürk Parkı'na yapacağımız projenin masrafını karşılamayı düşünüyoruz. Eğer dairelerimiz ihale usulü satılmazsa müteahhitle takas yoluna da gidebiliriz. Burada daireleri müteahhide verebilir, karşılığında da Atatürk Parkı'nda yapacağımız projeyi yapmasını isteyebiliriz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2007 Cumartesi 12:09:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?