16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Gazipaşalılardan MYO’ya destek

GAZİPAŞALILARDAN  MYO’YA TAM DESTEK

Antalya'da yaşayan Gazipaşalılar, son 2 katı tamamlanamayan MYO'ya destek yağdırdı. Dernek üyeleri, yemekli toplantıda 65 bin TL yardım yaptı.

Gazipaşa’da bu yıl tek bölümle hizmete açılan M. Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu’nun (MYO) son iki katının inşaatı halen tamamlanamadı. 50 öğrencinin eğitim gördüğü MYO’ya, tüm bölümlerin açılıp, daha fazla öğrenci alınabilmesi için inşaatın tamamlanması gerekiyor.

Gazipaşa’daki hayırseverlerden MYO için yeterli destek gelmeyince, Antalya Gazipaşalılar Derneği, okul inşaatının tamamlanabilmesi için para toplamak amacıyla toplantı düzenledi ve yardım kampanyası başlattı. Toplantıya Dernek Başkanı Saffet Çağlar, Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, Prof. Dr. Hüseyin Sümbül, MYO Müdürü Doç Dr. Ufuk Durna, Müdür Yardımcısı ve Öğretim Görevlisi Özgür Uysal ile dernek üyeleri katıldı.

Kaymakam Pamuk, başlatılan kampanya kapsamında MYO yararına 65 bin TL para toplandığını söyledi. Pamuk, “Dernek Başkanı Saffet Çağlar, gereken paranın toplanabilmesi için gereken desteği veriyor. Bu konuda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. MYO’nun inşaatının eksiksiz tamamlanabilmesi için toplam 300 bin TL’ye ihtiyacımız vardı. Bunun 65 bin TL’si toplandı. Eğer inşaat tamamlanırsa, okulda seneye 4-5 bölüm daha açılabilecek ve bu sayede Gazipaşa’daki üniversiteli öğrenci sayısı 250-300’e çıkacak” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2010 Salı 09:14:01
Güncelleme :7 Aralık 2010 Salı 11:41:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?