7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Gazipaşa'ya ekolojik park

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde projesi tamamlanan ekolojik parkın yapımına başlandı. Parkın kıyı kenarına doğal taştan istinat duvarı yapılıyor. Üstgeçit projesi ise tamamlandı ve yapımı için hayırseverler aranıyor. 

Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, Selinus sahilinde 60 bin metrekarelik alana yapılacak olan park için çalışmalara başlandığını söyledi. Parkın ilçeye renk katacağını anlatan Özgenç, "800 metre uzunluğunda ve 60 metre genişliğindeki parkın istinat duvarı yapılmaya başlandı. Bu yıl içerisinde tamamlamayı düşündüğümüz parkta 5 büfenin yanı sıra geniş otopark, çim alanı, sosyal tesis, dinlenme alanları ve yürüyüş yolu bulunacak.Park alanında oturma yerleri, dinlenme, oyun ve yürüyüş alanları yer alacak" dedi. 

Projesi tamamlanan üstgeçit hakkında da bilgi veren Özgenç, "Otogar yanına yapacağımız üst geçidin projesi tamamlandı. Yapımı için bazı hayırsever vatandaşlarımız bize teklifte bulunuyorlar. Üstgeçit için çalışmalarımıza en kısa zamanda başlayacağız ve 2007'de hizmete geçireceğiz." diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2007 Cumartesi 10:48:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?