15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Gazipaşa’ya yeni adalet sarayı

GAZİPAŞA’DA ADALET SARAYI İNŞAATI BAŞLIYOR

Gazipaşa Adalet Sarayı inşaatının önümüzdeki günlerde başlayacağı ve Adalet Sarayı’nın 350 gün sonra hizmete gireceği bildirildi.

Gazipaşa’da yapılacak olan Adalet Sarayı ihalesini alan şirket yetkilileri alanda inceleme yaparken, inşaatın gelecek hafta başlayacağını bildirdi.Üç bin metrekare arsa üzerinde, 800 metrekare oturum alanı bulunacak olan binanın katlarıyla toplam 3 bin 400 metrekare olacağı ifade edilirken, 350 gün sonra tamamlanarak hizmete gireceği belirtildi.

Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt, önümüzdeki hafta içerisinde yer teslimi yapılacağını belirterek, “İhaleyi alan firma, 2-3 güne kadar kazmayı vuracak” dedi. Başsavcı Kurt, binanın bodrum ve giriş de dahil olmak üzere 4 kattan oluşacağını kaydederek, “Yeni Adalet Sarayı’nda 5 duruşma salonu, 1 başsavcı odası, 10 hakim odası, 5 Cumhuriyet Savcısı odası bulunacak. Ayrıca kapalı garaj ve kafeterya olacak. İlçe Seçim Kurulu ve İcra Müdürlüğü de oraya taşınacak. İnşaatın tamamlanmasıyla birlikte daha rahat bir çalışma ortamı sağlanacak” diye konuştu.

GAZİPAŞA’DA ADALET SARAYI İNŞAATI BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2010 Cuma 10:26:03
Güncelleme :9 Temmuz 2010 Cuma 10:55:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?