1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Gece yürüyüşü ölümle bitti

ALANYA'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

Alanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yerleşik olarak yaşayan İrlanda uyruklu Philmena Blyberg hayatını kaybederken kocası yaralanarak özel bir hastaneye kaldırıldı.

Mahmutlar'da, üç yıl önce aldıkları evlerinden gece yürüyüşü için sahil yoluna gitmek üzere çıkan yaşlı çift yolda karşıdan karşıya geçmek isterken Hurşit G. (50) idaresindeki 07 NDN 87 plakalı otomobil çarptı.

Her gece düzenli olarak yürüyüş yaptıkları öğrenilen Norveç uyruklu Arne Blyberg (73) ve eşi İrlanda uyruklu Philmena Blyberg (70) dün gece yarısı yaya geçidi bulunmayan bir noktadan karşıdan karşıya geçmeye çalıştı.

Alanya'dan Gazipaşa istikametine giden Hurşit G.'nin kullandığı otomobili fark etmeyerek aniden yola çıkan yaşlı çiftten Philmena Blyberg kaza yerinde öldü. Kocası Arne Blyberg ise kaldırıldığı Özel Hayat Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Mahmutlar Jandarma Karakolu ve Bölge trafik ekipleri tarafından yolda alınan geniş güvenlik önleminin ardından cenaze, Belediye Mezarlığı morguna kaldırıldı. Araç şoförü Hurşit G. de gözaltına alındı

ALANYA'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 13:34:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?