1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Gecekonduya izin yok!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Lideri Baykal’ın da katılacağı tapu töreni ve park açılışına tüm Antalyalıları davet etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı ve 29 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın katılacağı tapu töreni ve park açılışına tüm Antalyalıları davet etti.

Yarın saat 16.30’da Siteler Mahallesi’nde 318 gece kondu sahibine, konut tapusunun verileceğini söyleyen Başkan Böcek, “Konyaaltı Belediyesi olarak bugüne kadar bir tek gecekondunun yapılmasına müsaade etmedik. Daha önceki dönemlerde yapılan ve uzun yıllar çözüm bekleyen gece kondu sorunuyla ilgili titiz bir çalışma yürüttük.

Hazine arazisi üzerine yapılan gece kondu alanını Maliye Bakanlığı’ndan belediyemiz adına alarak, gecekondu sahiplerini bir kooperatif çatısı altında buluşturduk. 37 bin 58 metrelik bu alanda, her gecekondu sahibine en az bir ev düşecek şekilde, kooperatif, müteahhit firma ve belediyemizin katkılarıyla hazırlanan ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ni hayata geçirdik” dedi.

Yarın CHP Lideri Baykal’ın katımlarıyla 318 gecekondu sahiplerine konut tapılarını vereceğiz. Tapu törenin ardından Pınarbaşı Mahallesi’nde yapımını tamamladığımız Mevlana Parkı’nın da açılışını gerçekleştireceğiz. Tapu törenimize ve Mevlana Parkı açılışımıza tüm Antalyalı vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 17:02:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?