16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Geleceğin sultanları yetişiyor

KEPEZ GELECEĞİN SULTANLARINI YETİŞTİRİYOR

Kepez Belediyesinin açtığı voleybol yaz spor okulunda 140 kız çocuğu, “Filenin Sultanları” olabilmek için ter döküyor.

Kepez Belediyesinin, bayan voleybol ve bayan hentbol takımlarını kurarak, ilçede sporu geniş kitlelere ulaştırma hedefi gerçekleşiyor. Bu iki branşın kurulması, kız çocuklarının spora olan ilgisini artırdı.. Kepez Belediyesi’nin, 11 branşta açtığı ve bin 500’e yakın öğrencinin katıldığı yaz spor okulunda ilgi gören branşlardan bir tanesi de voleybol oldu. Voleybol yaz spor okulunda, Kepezli 140 kız çocuğu “Filenin Sultanları” olabilmek için çalışıyor.

Kepezli çocuklara bu imkanı sunan Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Kepez Belediyesi Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdüren voleybol yaz okulunu ziyaret etti. Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu’nun da yer aldığı ziyarette Tütüncü, bir süre antrenmanlarını izlediği öğrencilerle sohbet ederek, taleplerini dinledi. Geleceğin voleybolcu adayları da, bu sporu yapma imkanını kendilerine sunduğu için Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür ettiler. Tütüncü de, Kepezli çocukların, voleybol branşına büyük ilgi göstermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sporu geniş kesimlere ulaştırma hedefine ulaştıklarını belirten Başkan Tütüncü, voleybol yaz spor okuluna katılan öğrencilerin arasından Filenin Sultanlarının çıkacağını ifade etti.

Tütüncü, Kepez Belediyespor Genç Basketbol Takımı’nın, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genç Basketbol Takımı ile oynadığı hazırlık maçını da izledi.

KEPEZ GELECEĞİN SULTANLARINI YETİŞTİRİYOR
KEPEZ GELECEĞİN SULTANLARINI YETİŞTİRİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2010 Pazartesi 12:33:01
Güncelleme :23 Ağustos 2010 Pazartesi 12:47:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?