1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Geleneksek Ramazan eğlencesi

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinin ilk günü vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı


Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen ve içerisinde kültürel ve sanatsal etkinlikleri ile ünlü sanatçıların konserleri, alışveriş ve eğlencenin yer aldığı geleneksel Ramazan Etkinliği'nin ilk günü vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.


Kepez Belediye spor tesisleri içerisinde düzenlenen etkinliklerin ilk gününde Kepezliler iftar çadırında ilk oruçlarını açtı. İftar sonra ise tulumbacılar, Hacivat-Karagöz gibi temaşa sanatları geleneksel Ramazan eğlencesini yaşattı. Etkinliğe gelen çocuklar lunaparkta eğlenirken, büyükler de etkinlik alanındaki Türk evleri şeklindeki 240 stantda alışveriş yapıp, Osmanlı kahvesinde çayını içti..


Ramazan Ayının ilk gününde orucunu vatandaşlar ile birlikte açan Kepez Belediye Başkaın Hakan Tütüncü eşi Ayşe Tütüncü ile birlikte Ramazan Etkinliği alanını gezdi.
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani ile birlikte Antalya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Merkezi'nin, Kepez Ekmek ve Kepez Belediyesi Meslek Edindirme Servisi'nin standın da incelemelerde bulunan Başkan Hakan Tütüncü, sohbet ettiği vatandaşların ve esnafın taleplerini de dinledi.
Tütüncü çifti ardından şenlik alanına kurulan lunapark da çarpışan arabalara binerek renkli görüntüler oluşturdu.
Başkan Tütüncü, geleneksel Ramazan etkinliklerine olan ilgiden memnun olduğunu söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 15:51:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?