22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Gelinlik bakacaklarmış!

Antalya'da düzenlenen iki operasyonda, fuhuş yaptıkları belirlenen 2'si yabancı uyruklu 17 kadın ile bu kadınlara fuhuş yaptırdığı iddia edilen 1 kişi yakalandı. Baskında fuhuş için bastırılan kartvizitler ele geçirilirken, şifre olarak da ‘Gelinlik bakacağım’ denildiği ortaya çıktı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından, Yüzüncü Yıl Caddesi, Konyaaltı, Lara ve Kepezaltı semtlerindeki bazı evlere operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda, fuhuş yaptıkları gerekçesiyle 12 kadın gözaltına alındı, bu kadınlar Ahlak Büro Amirliğinde ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Kızılsaray Mahallesi'ndeki bir güzellik salonu ile Beşkonaklar Mahallesi'ndeki bir gelinlik mağazasının fuhşa aracılık yapılmak üzere kullanıldığını belirleyen polis, bu iş yerlerine de baskın düzenledi.

Operasyonda S.O, G.Ç, T.K, Rus uyruklu N.G. ve L.M. ile bu kadınlara fuhuş yaptırdığı iddia edilen Y.İ. gözaltına alındı.

Operasyon sırasında gözaltına alınan ve bu iş yerlerine ''müşteri'' olarak geldikleri belirlenen 10 kişi hakkında da idari para cezası uygulandı.

AA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 22:11:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?