21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Genç Antalyalılar hızlı geliyor!

Genç Antalyalılar Spor Kulübü 11 amatör spor kulübünün desteği ile 2 bin sporcuyla Antalya'daki spor hayatına start verdi.

Antalya Gazeteciler Cemiyetinde Başkan Mevlüt Yeni'nin katılımı ile Antalya'da spor hayatına başlayan Genç Antalyalılar Spor Kulübü, bir basın toplantısı düzenleyerek, kulüp hakkında bilgiler aktardı.

GASK Yönetim Kurulu Başkanı Murat Selek, Antalya Spor Okulları Birliği kapsamında binlerce çocuğun denemelerden geçtiğini belirterek, "Basketbol, Futbol ve Bowling olmak üzere şu anda üç branşta faaliyete başladık. Bu branşlarda küçük, yıldız, minik ve genç olmak üzere dört kategoride sporcu kadrolarımızı oluşturduk. Bundan sonra alt yapıda daha güçlü olmak için mücadele edeceğiz" dedi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ise, yeni kurulan kulübün gazeteciler olarak da içinde bulunduklarını ifade ederek, "Bizde cemiyet olarak bir kulüp kurmayı düşünüyoruz. Gazeteci arkadaşlarımız arasında bowlingi, futbolu, tenisi, basketbolu çok iyi oynayanlar bulunmakta. Yeni kurulan Antalyalar Spor Kulübünde 2 binin üzerinde sporcu bulunmakta. Özellikle Basketbol branşında bulunan sporcular alt yapıda ne kadar çok sporcu olduğunu ortaya koymakta" dedi. Genç Antalyalılar Spor Kulübü Palmiye Spor Kulübü, Sporland Spor Kulübü, DSİ Spor Kulübü, AGGİK ve Fener Akdeniz Spor kulübü olmak üzere toplam 11 kulüp destek veriyor.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 20:44:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?