22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Genç dansçıya hazin tören

GENÇ DANSÇININ CENAZESİNDE GÖZYAŞI SEL OLDU

Ankara'daki Salsa ve Dans Sporları Ligi Yarışması'ndan dönüşte meydana gelen kazada hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Arkan Akkan Antalya'da toprağa verildi.

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Arkan'ın cenazesi, öğle saatlerinde adli tıp morgundan alınarak Uncalı Mezarlığı'na götürüldü. Öğle namazını müteakıben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilen gencin cenaze törenine, Antalya Vali Yardımcısı Fuat Ergün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nadir Yapsakaloğlu, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Muharrem Certel, öğretim üyeleri ve Akdeniz Üniversitesi'nden çok sayıda arkadaşı katıldı.

Cenaze töreninde emekli öğretmen olan baba Ali Akkan'ın "Oğlum organlarını bağışlamak istedim ama almadılar. Hadi kalk artık arkadaşların geldi. Biz sensiz nasıl yaşarız" sözleri yürekleri yaktı. Ayakta durmakta güçlük çeken annesi Selma Akkan ve İngilizce öğretmeni ablası Seda Akkan'ı ise, gencin üniversiteden arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

FACEBOOK'TA GRUP KURULDU

Bu arada arkadaşları, Arkan için sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta bir grup kurdu. Grubun üye sayısı bir günde 966 kişiyi buldu. Üniversite öğrencisi gencin fotoğraflarının bulunduğu grupta arkadaşları, "Senin gibi güzel bir insan nasıl olur da bu kadar erken hayatı terk eder. Sen bu yaşama, bize lazımdın. Sen çok gençtin, iyiydin, geleceğin vardı hayat mücadelen vardı" diyerek üzüntülerini dile getirdi.

Öte yandan dün Burdur Sanayi kavşağında meydana gelen kazada, 3'ü ağır 12 kişi de yaralanmıştı.

GENÇ DANSÇININ CENAZESİNDE GÖZYAŞI SEL OLDU
GENÇ DANSÇININ CENAZESİNDE GÖZYAŞI SEL OLDU
GENÇ DANSÇININ CENAZESİNDE GÖZYAŞI SEL OLDU
GENÇ DANSÇININ CENAZESİNDE GÖZYAŞI SEL OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 15:50:00
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 16:46:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?