22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Genç işadamları ATSO’da

GENÇ İŞADAMLARI ATSO’DA

Antalya Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD) Başkanı Mustafa Alanyalı ve Yönetim Kurulu üyeleri, ATSO Başkanı Çetin Osman Budak’ı ziyaret etti. ANTGİAD Başkanlığına yeni seçilen Alanyalı, derneğin çalışmaları ve projeleri hakkında ATSO Başkanı Budak’a bilgi verdi.

1990 yılında kurulan ANTGİAD’ın bu sene 20’inci yılını kutladığını belirten Antalya Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD) Başkanı Mustafa Alanyalı, üyeler arasında ilişkileri geliştirmeye yönelik çalışmalar yapacaklarını, Antalya’da sosyal sorumluluk projelerine imza atmak istediklerini söyledi. ATSO’nun Antalya iş dünyasının çatı örgütü olduğunu belirten Alanyalı, her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

ATSO Başkanı Budak ise, ANTGİAD’ın yeni yönetimine başarılar diledi. ATSO olarak 2010 yılını “Marka Yılı” ilan ettiklerini belirten Budak, Antalya’da marka bilincini arttırmaya yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini söyledi. Antalya’nın turizm ve tarımdaki liderliğine karşın hala dünya çapında markalar çıkaramadığını belirten Budak, “ATSO olarak 2010 yılında yapacağımız çalışmalarla Antalya’da marka bilincini geliştirmeyi hedefliyoruz. Firmalarımızın markalaşma çalışmalarını destekleyerek, ulusal ve uluslararası çapta markalar çıkmasına öncülük edeceğiz” dedi. ANTGİAD yönetim kuruluna EXPO 2016 organizasyonu ile ilgili bilgiler de veren Budak, genç işadamlarından EXPO faaliyetlerine destek vermelerini istedi. Antalya’nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için aday kentlerden biri olduğunu hatırlatan Budak, “EXPO ve Futbol Şampiyonası aynı yıl gerçekleşirse, Antalya için muhteşem bir tanıtım fırsatı olur” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 12:00:03
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 12:06:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?