22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Genç kadın 3 gündür kayıp

Antalya'nın Göksu mahallesindeki evinden 'Annemin evine gidiyorum' diye çıkan genç kadından 3 üç gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Salı günü Göksu Mahallesi'ndeki evinden annesinin hasta olmasından dolayı, Etiller Mahallesi'ndeki ağabeyine gitmek için evden çıkan 27 yaşındaki Hayriye Koca'dan haber alınamıyor.

Üç gündür Antalya'da kayıp kardeşini arayan Ali Kepen, Kardeşinin hayatından endişe ettiğini söyledi. Üç gündür kayıp olan kardeşini bulmak için her yerde aradığını belirten Ali Kepen, "Kardeşim Salı günü sabah saat 80:30'da evden annemin yanına gelmek için ayrılmış. Kendisini arıyoruz ancak ulaşamıyoruz" dedi.

Kepen, kardeşinin kaybolduktan sonra telefonla aradığını fakat bir daha kendisinden haber alamadığını belirterek, eşiyle hiçbir sorununun da olmadığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 18:25:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet türegün IP: 78.161.74.xxx Tarih : 18.07.2008 10:14:05

ben bu kadını daha dün gece otogarda gördüm peronlarda beton kolonun dibinde sigara içip ağlıyordu ağlaması dikkatimi çekti öyle fark ettim üzerinde beyaz bi gömlek vardı altındada pantolon saat gece birdi sadece konya arabası vardı peronda