21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Genç kadın gaspçıların kurbanı

Antalya’da bıçaklanarak gasp edilen Türkan Mumcuoğlu (29)’un, kredi kartları, parası ve otomobilinin anahtarı alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında Deniz Mahallesi 136 Sokak üzerinde meydana geldi. Sigorta şirketinde çalıştığı belirtilen Mumcuoğlu, akşam mesai iş dönüşü otomobiliyle evinin bulunduğu apartmanın önüne geldi. Otomobilini park ettiği sırada Mumcuoğlu’nun yanına yaklaşan 25-30 yaşlarında, 1.80 boylarında, esmer iri yapılı bir kişi, elindeki ekmek bıçağıyla Mumcuoğlu’nu tehdit ederek, para ve kredi kartları istendi. Bir anda paniğe kapılan Mumcuoğlu, imdat çığlığı atarak kaçmak isterken, bıçaklı gaspçı tarafından yakalayarak kalçasından bıçaklandı. Açı içindeki Mumcuoğlu, gaspçının kendisine daha fazla zarar vermemesi için çantasını verdi. Çantanın içinden kredi kartları ve paraları alan gaspçı, takip edilmemek için de, Mumcuoğlu’nun otomobil anahtarını alarak kaçtı.

Mumcuoğlu’nun çığlık seslerini duyarak balkonlara çıkan ailesi ve apartman sakinleri, Mumcuoğlunun ağladığını görerek aşağı indiler. Olayı anlatan ve kalçasından bıçaklandığını belirten Mumcuoğlu, ailesi tarafından Antalya Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanenin acil servisinde kalçasındaki bıçak yarasına dikiş atılan Mumcuoğlu, tedavinin ardından taburcu edildi. İhbar üzerine olay yerine ve hastaneye gelen polisler, Mumcuoğlu’ndan aldıkları eşkal üzerine geniş çaplı araştırma başlattılar. Hastaneden sedyeyle çıkartılarak otomobile bindirilen Mumcuoğlu, çok korktuğunu söylerken, yaşadığı gasp olayını anlattı. Mumcuoğlu’nun Annesi de kızının mesai bitiminde otomobiliyle apartmanın önüne kadar geldiğini, otomobili park ederken yanına yaklaşan ve elinde bıçak olan bir kişi tarafından gasp edildiğini söyledi.

Mumcuoğlu’nun önemli bir sağlık durumunun olmadığı belirtilirken, kalçasında 5 santim genişliğinde bıçak kesiği bulunduğu belertildi. Polis, Deniz Mahallesi ara sokaklarında ve Antalya caddelerinde eşkali verilen bıçaklı gaspçıyı arıyor.

antalya
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2004 Pazartesi 10:39:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?