21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Genç kıza kapkaççı şoku!

Antalya'da genç bir kız, oturduğu apartmanın girişinde çantasını amaya çalışan kapkaççının saldırısına uğradı.

Çantasını vermemek için direnen genç kız, kapkaççı tarafından ağzı kapatılarak bir süre yerde sürüklendi. Eşkal üzerine bölgede arama yapan polis ekipleri, dur ikazına uymayan iki şüpheliyi kovalamaca sonunda havaya ateş ederek yakaladı.

Edinilen bilgiye göre Antalya'da iş dönüşü servis aracından inerek Altındağ Mahallesi 151. Sokak'taki evine ilerleyen Aslı Tellioğlu (28) apartman kapısını açmak isterken yanına yaklaşan bir kişinin saldırısına uğradı.

Saldırgan, bağırmaması için ağzını kapattığı genç kadını yerde sürükleyerek apartman bahçesine götürdü. Genç kadının çantasındaki para ve cüzdanını alan kapkaççı, koşarak olay yerinden uzaklaştı. Genç kadının yardım çığlıklarını duyan mahalle sakinleri polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri genç kadın ile görüşerek kapkaççının eşkalini belirledi.

Eşkal üzerine çevrede arama başlatan polis, olaydan 1 saat sonra durumundan şüphelendiği 2 kişiyi takip etti. Genç kadının verdiği eşkale uyan şüphelilere polis dur ihtarında bulundu. Polis ekipleri dur ikazına uymayarak kaçmaya başlayan iki şüphelinin Büklüdere mevkiinde saklandığını belirlendi.

Yaşanan kovalamaca sırasında havaya ateş açan polis ekipleri, kaçan şüphelilerden birini bir apartmanın garajında yakaladı. Kısa süren kovalamamanın ardından sokak aralarına kaçan diğer şüpheli de yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 10:30:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?