1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Genç manken Tatlıses ile sahne almış

BACAĞI KESİLEN GENÇ MANKEN TATLISES İLE SAHNE ALMIŞ

Alanya ilçesinde dün yaşanan trafik kazasında bacağını kaybeden mankenin yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Genç mankenin Alanya'da sahne alan İbrahim Tatlıses ile el ele tutuşarak 'Gülüm Benim' şarkısını söylediği ortaya çıktı.

Manken Çiğdem Yüce (26), nişanlısı Alper Bezci'nin (30) kullandığı 01 BK 559 plakalı otomobille Ankara'dan Alanya'ya gelirken Okurcalar beldesinde yolun kaygan olmasından dolayı trafik kazası geçirmişti.

Kazada ağır yaralanan Yüce, Alanya Özel Can Hastanesi'ne kaldırılmış ve doku zedelenmesinden dolayı bacağı kesilmişti. Halen yoğun bakım servisinde tedavisi süren genç mankenin, nişanlısı ve yakınları bir an olsun yanından ayrılmıyor. Çiğdem Yüce'nin nişanlısı bir açıklama yapmadı. Mankenin yakın arkadaşı

Belgin Akarcalı, Çiğdem'in yanına girdiğini ve gayet iyi olduğunu belirterek "Bilinci açık. Ama tabii ki kolunda ve bacağında ağır yara var. Kolları ve bacağı alçıda. İnşallah kısa sürede iyileşecek. Sorduklarıma cevap verebiliyor. Doktorlarla görüştüm tek kaybı organının olduğunu belirttiler" dedi.

GENÇ MANKENİN İBRAHİM TATLISES İLE GÖRÜNTÜSÜ ÇIKTI

Genç mankenin yaklaşık bir yıl önce bir düğünde sahne alan şarkıcı İbrahim Tatlıses ile birlikte 'Gülüm Benim' şarkısını söylediği ortaya çıktı. Çiğdem Yüce'nin düğün boyunca annesi Gülay Yeğenoğlu ile birlikte halay çektiği gözlendi. Ayrıca, genç mankenin ulusal bir kanalda yayımlanan 'Gel Yarim Ol' yarışmasına katıldığı öğrenildi. Yarışmanın ardından Alanya'ya gelen ve bir yerel kanala açıklama yapan Yüce'nin, "Aradığım insanı izdivaç programında bulamadım. Bundan sonra sahnede program yapacağım" dediği öğrenildi.

BACAĞI KESİLEN GENÇ MANKEN TATLISES İLE SAHNE ALMIŞ
BACAĞI KESİLEN GENÇ MANKEN TATLISES İLE SAHNE ALMIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 17:49:01
Güncelleme :16 Ekim 2009 Cuma 18:53:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?