21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Genç TEMA'cılara rozet

TEMA'nın ülke genelinde ilköğretim okulu ve liselerde teşkilatlanma çalışması kapsamında Manavgat Özel Çığır Lisesi'ndeki öğrenciler Genç TEMA Kulübü'nü kurdu. Çığır Lisesinde düzenlenen törenle 35 Genç Temacıya Tema Kimlik Kartları dağıtılarak, TEMA rozeti takıldı.

Manavgat Özel Çığır Lisesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe TEMA Vakfı Manavgat temsilcilik başkanı Şenay Malbora, Yönetim Kurulu üyeleri, Özel Çığır lisesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Koçkaya, Genel Koordinatör Osman Mülayim, Okul müdürü Murat Yılmazsoy ve Genç Temacılar katıldı.

TEMA Manavgat temsilciliği içerisinde de aktif çalışmalarda bulunan Özel Çığır lisesi Genel Koordinatörü Osman Mülayim, öncülüğünde kurulan Genç TEMA Kulübü, önümüzdeki süreçte çevre eğitimlerinden fidan dikimlerine, yarışmalardan çevre panolarına, çevre projelerinden geri dönüşüme kadar pek çok konuda çalışma yapmayı amaçlıyor.

Yapılacak ilk toplantıda Genç Tema yönetin kurulu ve başkanının da oluşturulacağını belirten Tema Vakfı Manavgat Temsilcisi Şenay Malbora; “Bizim Manavgat’ta yaptığımız ilk Genç Tema toplantısı ve ilk kez Çığır Lisesinde yapıyoruz. Yine Manavgat’ta bir ilki yapacağız ve Genç Tema Başkanı ve yönetim kurulunu oluşturacağız. İlerleyen zamanda sosyal aktiviteler ve ağaç dikme kampanyası yapacağız. Tema kimlik kartlarını alan öğrencilerimiz de artık birer Tema üyesi oldular” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 17:46:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?