1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Gençler meslek öğrenecek

Korkuteli Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Türkiye İş Kurumu’nun işbirliği ile meslek edindirme kursları açılacak.

Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Türkiye İş Kurumu’nun işbirliğinde 11 dalda açılacak olan kurslara katılanlar gazaltı kaynakçılığı, oksijen kaynakçılığı, bilgisayar bakım onarım, bilgisayar operatörlüğü, bilgisayar programcılığı, elektrik, elektronik cihaz tamiri, ev aletler beyaz eşya bakım ve onarım, web tasarımcılığı, soğutma ve iklimlendirme teknikerliği ve kalorifer ateşçiliği konularında eğitim görecek.

GENÇLER MESLEK ÖĞRENECEK

Korkuteli Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Özkan Söğütlü, “Korkuteli’nde açılacak meslek edindirme kursları sayesinde, pek çok gencin meslek sahibi olmaları sağlanacak. METEM ve Türkiye İş Kurumu iş birliği ile bu tür sosyal içerikli projelere destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Söğütlü, eğitimlerin yüksekokullardan öğretim görevlileri ve Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı meslek liselerinin teknik öğretmenleri tarafından verileceğini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 11:45:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?