1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Gençlerden Akaydın'a özel teşekkür

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen Liselerarası Tiyatro Şenliği’ne katılan Kumluca Gül-Çetin Kaur Lisesi öğrencileri Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ı ziyaret etti. Öğrenciler sanata verdiği destekten dolayı Başkan Akaydın’a teşekkür ederek çiçek sundu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Tiyatro Şube Müdürlüğü tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen ‘Liselerarası Tiyatro Şenliği, tüm hızıyla sürüyor. Kumluca’dan şenliğe katılan Gül-Çetin Kaur Lisesi öğrencileri, 28 kişilik tiyatro ekibi ile Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’ı ziyaret etti.

Kültürel faaliyetlere verdiği destekten dolayı Akaydın’a teşekkür eden öğrenciler, tiyatroyu çok sevdiklerini, bu tür etkinliklerle kendilerini daha iyi ifade etme imkanı bulduklarını dile getirdi. Kumluca’da tiyatronun gün geçtikçe daha da benimsenir bir faaliyet haline geldiğini söyleyen genç tiyatrocular, “Ailelerimiz çalışmalarımıza destek veriyor. Bizler de bu sanatı ilçemizde daha sevilebilir bir hale getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, öğrencilere başarı dileklerini sundu. Toplumun gelişmesinde kültürel ve sanatsal faaliyetlerin önemine değinen Akaydın, ”Belediye olarak kültürel ve sosyal hizmetlere büyük önem veriyoruz. Önümüzdeki aylarda şehrin değişik bölgelerinde tiyatroyu vatandaşlarımızla bütünleştireceğiz” diye konuştu.

Ayrıca, Kumluca Gül-Çetin-Kaur Lisesi öğrencileri, Tiyatro Şenliği’nde, Müjdat Gezen’in yazdığı ‘İstanbul Müzikhali’ isimli çalışmayı izleyiciler ile paylaşacak. Şenlik 12 Haziran 2009 tarihinde Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu’nda yapılacak kapanış ve ödül töreni ile son bulacak.
 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 14:31:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?