22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Gençlerden Öner'e ziyaret

Ak Parti Konyaaltı Gençlik Kolları’nı kabul eden Başkan Öner, gençlerin istihdam, eğitim ve spor ve sosyal alanındaki ihtiyaçlarına cevap verecek çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Ak Parti Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Faruk Akın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner'i, makamında ziyaret etti. Akın, başarılı hizmetlerinden dolayı kutladığı Öner'e, gençlik kolları olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gençlerin bu ziyaretinin kendisini mutlu ettiğini belirten Başkan Öner de, Ak Parti'nin başarılarında gençlik kolları çalışmalarının büyük etkisi olduğunu söyledi. Gençlerle birlikte çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Öner, ülkenin geleceği olan gençlerin, eğitim, istihdam, spor sosyal alandaki ihtiyaçlarına cevap verecek birçok çalışma yaptıklarını söyledi.

Gençlerin kötü alışkanlıklara yönelmemesi için spora büyük önem verdiklerini anlatan Erdal Öner, “Gençlerimizin sağlıklı, topluma faydalı bireyler olarak yetişmesi için amatör spor branşlarına sahip çıktık, spor tesisleri yapımına büyük önem verdik. Her mahalleye semt spor sahası yapma ilkesi ile çalıştık ve 40’dan fazla mahallemize spor sahası kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz" dedi.
Kepez Belediye Başkanı, genç nüfusun, istihdam soruna çözüm bulmak amacıyla da otomotiv, turizm ve kesme çiçek ile tarım sektörüne yönelik iş garantili, maaşlı, sigortalı mesleki eğitim kursu düzenlediklerini belirtti.

Gençlerin, sosyal, kültürel ihtiyaçlarını karşılayabileceği gençlik merkezinin yapımını projelendirdiklerini ifade eden Öner, “Genç bir belediye başkanı olarak, her zaman gençlerin yanındayım. Sizlerin sorunlarınızın çözümü için çalıştım, çalışmaya da devam edeceğim. Etkinlikleriniz de her zaman yanınızdayım. Sizlerin desteği ile yerel hizmette başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Siz gençlerin parti çalışmalarındaki gayreti, aşkı, azmi ve verimliliği bizleri mutlu ediyor. Sizlerin bu aşkınız ve gayretiniz hizmette bizi teşvik ediyor, güç veriyor. Kepez Belediyesi'nin etkinliklerinde siz gençleri aramızda görmek isteriz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2008 Perşembe 15:40:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?