1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Gençlerden Türel'e ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, gençlere yönelik projelerinin hazır olduğunu belirterek, "Gençlik merkezleri kuracağız. Sözümüz senettir. Bugüne kadar da senedimiz bir kere olsun protesto olmadı" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi AB İlişkileri Şube Müdürlüğü'nün hazırladığı, AB hibe kredi destekli "Çözüm için demokrasi" projesinde yer alan üniversite ve lise öğrencileri Büyükşehir Başkan Adayı Menderes Türel'i seçim ofisinde ziyaret ederek, seçim süreciyle ilgili sorularını yöneltti.
Türel, öğrencilerin Antalya'da gençlik merkezi isteklerini iletmeleri üzerine, "Bu projemiz hazır. Gençlere yönelik, ulaşımının kolay olduğu, sosyal yaşam alanları bulunan merkezler yapacağız. Size söz veriyorum. Sözümüz senettir. Bugüne kadar da senedimiz bir kere olsun protesto olmadı" diye konuştu.

"Kendinize rakip olarak kimi görüyorsunuz" sorusu üzerine Menderes Türel, "Rakip göremiyorum. Tek rakibim hayallerimdir. Ulusal bir gazetedeki köşe yazarı, dün köşesinde benim "Adaylar yarışmamalı, projeler yarışmalı" sözümü "Günün Sözü" olarak kullanmış. Projeleri ile ortaya çıkarak yarışan tek belediye başkanı benim. Diğer adaylar ortaya proje koyamadı. Açıkladığım projelerden sonra, yaptıkları tek şey, gerçekleştirilmesi imkansız iddialarda bulunmak ve benim projelerimi karalamak için akla hayale gelmeyecek karalamalarda bulunmak " dedi.

HEDEFİM HER ZAMAN YAPTIĞIM İŞİN EN İYİSİNİ YAPMAKTIR

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, "Siyasete atılmak isteyen gençlere tavsiyeniz ne olur" sorusunu ise, "Öncelikle kendinize bir hedef koyun. Hayal etmekten korkmayın ve hayallerinize ulaşmak için çok çalışın. Benim hedefim her zaman yaptığım işin en iyisini yapmaktır. Hedefim Antalya'nın unutulmaz belediye başkanları arasında ismini ilk sıraya yazdırmaktır" şeklinde cevapladı.

GENÇLERE VE KADINLARA ÖNEM VEREN TEK PARTİ AK PARTİDİR

Menderes Türel, siyasette gençlerin temsilinin ne oranda olduğu şeklindeki bir soruyu da şöyle yanıtladı: "AK Parti, gençlere ve kadınlara en çok önem veren partidir. Bu seçimlerde Türkiye çapında birisi de AK Parti'nin Kepez Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü olmak üzere 30 yaş altı 6 belediye başkan adayı, 30- 40 yaş arası 139 başkan adayı yer alıyor. Belediye meclis üyeliğinde 30 yaş altı en az iki aday bulunması şartı getiren tek parti yine AK Parti'dir."
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 10:10:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?