21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Gençlik koşusuna ilgi azdı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen gençlik koşusuna sadece 10 öğrenci katıldı.

Gençlik Haftası etkinleri çerçevesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Gençlik koşusuna erkeklerde 6, kızlarda 4 olmak üzere toplam 10 öğrenci katıldı. Koşu güzergahında yarışmacı başına 3 polis düşecek şekilde 30 polis görev yaptı.

Yarışmaya katılan öğrencilerden 8 tanesinin Manavgat Anadolu Ticaret Meslek Lisesi, 2 tanesinin ise Manavgat Anadolu Meslek ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi olması dikkat çekerken; erkeklerde ve kızlarda ilk 3 sırayı Manavgat Anadolu Ticaret Meslek Lisesi elde etti.

Çeltikçi köyü girişinden başlayan ve 100. Yıl Spor Salonu önünde son bulan yarışmaya, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden kimsenin katılmaması ise dikkat çekti. Sadece 4 kız ve 6 erkek öğrencinin katıldığı gençlik koşusunda 3 bin metre kızlar yarışı, 5 bin metre erkekler yarışı gerçekleştirildi.

3 bin metre kızlar gençlik koşusunu Manavgat Anadolu Ticaret Meslek lisesi öğrencisi Zeynep Sezen birinci, aynı okuldan Ayşe Şirin ikinci ve yine aynı okuldan Damla Yapır üçüncü olarak tamamladı. Yarışmanın dördüncüsü ise Anadolu Meslek ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Nazlı Kaynar oldu.

5 bin metre erkekler yarışmasında ise son 5 yılın birincisi Anadolu Ticaret Meslek lisesi öğrencisi Ferhat Adıgüzel birinci, Anadolu Meslek ve Endüstri Meslek lisesi öğrencisi Şahin Demir ikinci, Anadolu Ticaret meslek Lisesi öğrecisi Tuncer Gökşin ise üçüncü olarak tamamladı.

Gençlik koşusunda dereceye girenlere madalyaları, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Başoğlu ve İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Hidayet Oktay tarafından verildi.

.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 16:32:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?