21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Gençlik şenliği başlıyor

ANTALYA GENÇLİK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 4-7 Mayıs tarihleri arasında 2.Antalya Gençlik Şenliği düzenliyor.

Antalya gençliği Atatürk Kültür Parkı'nda 4 gün boyunca dans, müzik, eğlence ve sporla iç içe keyifli saatler geçirecek. Birçok ünlü sanatçı ücretsiz konserler verecek.AKM ve Cam Piramit'in bulunduğu Atatürk Kültür Parkı içerisinde gerçekleşecek olan Antalya Gençlik Şenliği'nde ana sahnede her gün iki ünlü grup gençlerle buluşurken, alternatif sahnede de her gün saat 15.00'ten itibaren onlarca amatör müzisyen performanslarını sahneleme fırsatı yakalayacak.

Şenlik süresince ünlü sanatçı ve gruplar; Umut Kaya, Yeni Türkü, Luxus, Redd, Marsis, Pinhani, Zülayha ve Yaşar ücretsiz konserler verecek. Konserler Cam Piramit Otoparkı alanında her akşam saat 20.00'de başlayacak. 4 Mayıs'ta şenliğin açılış konserinde Umut Kaya ve Yeni Türkü grubu sahneye çıkacak. Konserler büyük coşkuya sahne olacak.

Şenlikte konserlerin yanı sıra alanlarında workshop'lar düzenlenecek. Cahit Berkay, Serhat Ersöz müzik atölyesinde, Cemal Gülaz fotoğraf atölyesinde gençlere tecrübelerini aktaracaklar. Tiyatro ve sinema gösterilerinin de yer alacağı Antalya Gençlik Şenliği'nde Uykusuz dergisi yazar ve çizerleri söyleşiye katılacak. Ödüllü sokak basketbolu turnuvası da şenliğe renk katacak.

ANTALYA GENÇLİK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
ANTALYA GENÇLİK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
ANTALYA GENÇLİK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2011 Cuma 10:48:03
Güncelleme :29 Nisan 2011 Cuma 11:21:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?