7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Gezgin Psikolog Antalya'da

Türkiye'de bir ilke imza atarak Bursa'dan minibüsüyle yola çıkan Gezgin Psikolog Yalçın Kireççi, 'Toplu Bilinçlenme Seminerleri' adlı projesi kapsamında 53 ili gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor.

'İnsana Yolculuk' sloganıyla yola çıkan Kireççi, projesinin 8. ayağı olarak Antalya'ya geldi. Minibüsüyle il il gezerek 16 bin kilometre yol kat etmeyi hedefleyen Yalçın Kireççi, Antalya'da vatandaşlara insan yaşamında dikkat ve konsantrenin önemini anlattı. Kireççi, psikoloji biliminin insanlar tarafından tam olarak anlaşılamadığından yakındı.
Bursa'da 27 yıldır Klinik Psikologluğu yapan Yalçın Kireççi, bir saatte daha fazla insana psikolojik destek sağlamak amacıyla bu projeye imza attığını belirtti. Kiremitçi, seminerlerinde psikolojik sorunların temelinin neye dayandığı ve insanın kendisinin psikolojik sorunlarını nasıl çözümleyeceğini vatandaşlara aktaracağını ifade etti.

Psikolog Yalçın Kireççi, Antalya'da konsantre ve dikkat yetersizliğinin insanlarda özgüven eksikliğine neden olacağına dikkat çekti. Büyükşehir Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleşen seminerde Kireççi, "İnsanlar yaşamlarında konsantre olamadıkları bir şeyden sağlıklı sonuç alamaz. Bunu başarısızlık olarak kabul eden bireyin kendine olan özgüveni zamanla gider" dedi.

Yalçın Kireççi, seminer sonunda vatandaşlara, 'Dikkatin gücü ve kalitesi' adlı kitabını dağıttı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2007 Çarşamba 13:24:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?