15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Girişimciler sertifikalarını aldı

GİRİŞİMCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB ) tarafından 2-16 Aralık 2010 tarihleri arasında yeni iş kuracakların KOSGEB desteklerinden faydalanmalarını sağlamak amacıyla başlatılan 'Uygulamalı Girişimcilik Semineri' düzenlenen sertifika töreni ile son buldu.

Girişimcilik Uzmanı ve Eğitmen Demir Çulhacı tarafından verilen ve MATSO Hizmet Binası Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerde, iş fikri geliştirme, yaratıcılık egzersizleri, girişimcinin anlamı, girişimcilik süreci, iş planı hazırlama, pazar araştırma, pazarlama planı, üretim planı, yönetim planı ve finansal plan konuları ele alındı. Ücretsiz gerçekleştirilen eğitim sonunda katılımcılara sertifika verildi. Katılımcılar sertifikalarını KOSGEB Antalya Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Tütüncü ve MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Vural'ın elinden aldı.

Eğitim sonunda sartifikalarını alan katılımcılar girişimci ünvanı almanın yanında, KOSGEB'in kayıtlarına geçtiklerini belirten Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Vural, aynı zamanda KOSGEB'den destek alma konusunda avantajlı konuma geldiklerini söyledi.

GİRİŞİMCİLER SERTİFİKALARINI ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2010 Cuma 13:02:00
Güncelleme :17 Aralık 2010 Cuma 13:05:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?