21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Göçerler Mahallesi’ne yeni park

Kepez Belediyesi, ilçenin en eski yerleşim yerlerinden Göçerler Mahallesi’ne 1,5 dönümlük park kazandırdı.

Kepez Belediyesi, mahalleleri güzelleştiren, ilçe halkının yeşil alan ihtiyacını karşılayan park yatırımlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Şu ana kadar ilçeye 103 park kazandıran Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, ilçenin eski yerleşim alanlarından Göçerler Mahallesi’ne de bir yeşil alan kazandırdı.

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce 1,5 dönümlük parkın yapımını tamamladı. Parkın hizmete girmesine ise en çok çocuklar sevindi. Yıllardır çamurlu ve tozlu sokak aralarında oynayan çocuklar, şimdi parkta doyasıya eğlenmenin tadını çıkarıyor.

Parkın içerisinde fitness aletlerinin yanı sıra, çocuk oyun gurubu, oturma alanları ve yürüyüş yolları bulunuyor. Parkın tamamlanmasıyla hem Göçerler Mahallesi güzelleşti hem de mahalle sakinleri, eğlenebilecekleri, dinlenebilecekleri ve spor yapabilecekleri, çocuklar da eğlenebilecekleri bir alana kavuşmuş oldu.
Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner de, yeni parklarla hem ilçenin prestijini artırdıklarını hem de çocukların geleceğine yatırım yaptıklarını söyledi.

Mülkiyet sorunundan dolayı Göçerler Mahallesi’nde, alt ve üst yapıda bazı eksikliklerin bulunduğunu belirten Öner, “Mülkiyet sıkıntısına rağmen Göçerler Mahallesi’ne hizmet götürmeye gayret gösterdik. Mahallemizin ana yollarına sıcak asfalt döktük. Güzel bir parkı da mahallemize kazandırdık. 2009 yılı içerisinde Göçerler’de kanalizasyon çalışmasına başlayacağız. Kanalizasyon çalışmasının tamamlanmasıyla, mahallenin tamamını asfaltlayacağız. Parkımız, mahallemize hayırlı olsun.” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 14:52:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?