21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Gökten kadın pedi yağdı!

Antalya'da yamaç paraşütünde atılan numune kondom ve pedler, erkekler ve çocuklar tarafından kapışıldı.

Tek kullanımlık paketler içindeki numune kadın hijyenik pedlerini kolonyalı mendil zanneden erkek tatilciler, topladıkları ürünün ne olduğunu öğrenince şok oldular.

Deniz sezonunun açılmasıyla birlikte özellikle deniz suyuyla bulaşabilecek bakterilere karşı kadınlar için yeni piyasaya çıkartılan genital hijyenik mendiller, Antalya'da motorlu bir yamaç paraşütü ile yukarıdan sahillere bırakıldı.

Bir anda gökyüzünden aşağı atılmaya başlayan numunelerin ne olduğunu bilmeyen tatilciler ve çocuklar yere düşen ürünleri toplamaya başladılar. Ürünler arasında bulunan kondomları da toplayan ancak bunları gazetecilerle paylaşmayan tatilciler, kağıt mendil diye topladıkları numunelerin hijyenik kadın pedi olduğunu öğrenince çok şaşırdılar.

Topladıkları ürünlerin ne olduğunu bilip bilmediklerini soran gazetecilere, paket içindeki pedleri gösterip kağıt mendil diyen tatilcilerden bazıları ise kolonyalı mendil olduğunu düşündüğü ürün ile yüzünü sildiğini itiraf etti.

Durumu gazetecilerden öğrenen bazı tatilciler ile ellerindeki ürünü arkadaşlarının getirdiğini söylerken bir taraftan da paketlerin üzerini okuyup bir şakaya mı kurban gittiklerini anlamaya çalıştılar.

Henüz sektöre yeni giren ürün, bayan tatilcileri de şaşırttı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2008 Cumartesi 19:05:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?