22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Golf Turnuvası hazırlıkları başladı

AVRUPA BAYANLAR GOLF TURNUVASI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın (LET) Türkiye ayağı Turkish Ladies Open, 06-09 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilecek.

1978 yılından beri Avrupa'nın birçok ülkesinde yapılan ve 2008 yılında da Türkiye'de düzenlenmeye başlanan Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın (LET) Türkiye organizasyonu Turkish Ladies Open yine National Golf Club'da yapılıyor. Antalya Belek'te bulunan National Golf Club, Turkish Ladies Open kapsamında 130 ülkeden 126 profesyonel bayan golfçüyü ağırlayacak. Bir sene boyunca devam edecek ve Yeni Zelanda'dan Avusturya'ya, Fas'tan İspanya'ya, Fransa'dan İngiltere'ye, Portekiz'den Çin'e dünyanın dört bir

yanında yapılan turnuvanın Türkiye ayağı bu yıl, 06-09 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yaklaşık 5 asır önce İngiliz aristokrasisinden dünyaya yayılan golfun; Türkiye'de kabul gören ve giderek daha çok insanın ilgi gösterdiği bir spor olmasına katkıda bulunan National Golf Club Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bülent Göktuna; bu tür turnuvaların özendirici etkilerini olduğunu söyledi. Göktuna ayrıca bu tür uluslar arası organizasyonların, Türkiye'nin dünyada bilinen bir golf destinasyonu olması yolunda katkılarının büyük olduğunun da altını çizdi.

Öte yandan, National Golf Club'da uluslararası organizasyonların yanı sıra, Türkiye'de 14 seneden beri Kurban Bayramı haftasında iş ve politika dünyasından tanınmış simaların katıldığı President's Putter Club turnuvası düzenleniyor.

AVRUPA BAYANLAR GOLF TURNUVASI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2010 Perşembe 12:50:03
Güncelleme :7 Ocak 2010 Perşembe 13:24:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?