21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Golfçüler Rusya karşısında

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Golf Milli Takımı, kamp çalışmaları için Antalya'da bulunan Rusya Milli Takımı ile özel maçlar yapacak.

Türkiye ve Rusya Milli Takımları, cumartesi ve pazar günleri Cornelia Golf Kulübü Faldo Sahası'nda karşı karşıya gelecekler.

Erkek Milli Golf Takımı'nda Gencer Özcan, Mustafa Hocaoğlu, Yasin Yıldırım, Koray Varlı ve Fahrettin Kök sahaya çıkacak. Bayan Milli Takımı'nı ise Nejla Gerçek ve Elçin Ulu temsil edecek. Diz yan bağlarındaki yırtık nedeniyle uzun süredir golf sahalarından uzak kalan Milli Takım'ın önemli kozu Hamza Sayın ise Rusya'ya karşı mücadele edemeyecek.

Milli Takımlar Sorumlusu David Kearney, oyuncuların uluslararası tecrübe kazanmaları için özel karşılaşmalara büyük önem verdiklerini söyledi. Kearney, "Çok genç bir takımımız var. Bu yıl ve önümüzdeki yıl çok fazla turnuva oynayarak onları en üst düzeydeki mücadeleye hazırlamak istiyoruz" diye konuştu. Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu da hafta sonunda Milli Takım'ın vereceği önemli sınavı izlemek için Antalya'da olacak.

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2008 Cuma 11:48:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?