21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Gözyaşı ve çiçeklerle uğurlandılar

Isparta’da geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitiren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Antalya Şube Başkanı Gülen Alkan ile eşi Ömer Alkan ve gelinleri Oycan Alkan için dernekte tören düzenlendi.

Annesi, babası ve eşini yitiren Umut Alkan’ın ayakta durmakta zorlandığı gözlenirken, bazı dernek üyeleri fenalık geçirdi.

Dernek şubesi önüne getirilen üç cenaze, dernek üyelerini ve Antalyalılar’ı gözyaşlarına boğdu. Düzenlenen törene Umut Alkan’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Erkan Işılgan, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, dernek üyeleri ve Antalyalılar katıldı.

Gülen Alkan’ın özgeçmişinin okunmasının ardından söz alan Vali Yardımcısı Erkan Işılgan, Gülen Alkan’ın valilikte yürütülen komisyon çalışmalarına katıldığını hatırlatarak, "Kişiliği ve güler yüzüyle insanlık örneğiydi. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

Işılgan, Gülen Alkan’ın oğlu Umut Alkan’ın ellerini tutarak ona destek olmaya çalıştı. Daha sonra, rahatsızlığı nedeniyle törene katılamayan Dernek Genel Başkanı Türkan Saylan’ın mesajı okundu. Ardından derneğin burs verdiği üniversiteli öğrenciler adına bir konuşma yapıldı. Tören sırasında Umut Alkan’ın ayakta durmakta zorlandığı gözlenirken, bazı dernek üyeleri fenalık geçirdi.

Törene katılanlar, cenaze arabalarına karanfiller koydu. Dua okunmasının ardından cenazeler, alkışlar eşliğinde Muratpaşa Camii’ne götürüldü.

Gülen-Ömer Alkan çifti ve gelinleri Oycan Alkan, vatani görevini yapmak üzere oğulları Umut Alkan’ı İzmit’e bırakmıştı. Ömer Alkan’ın kardeşi Mehmet Alkan’ın ölüm haberini alan Alkan çifti ve Oycan Alkan, cenaze törenine katılmak üzere Antalya’ya dönerken Isparta’nın Keçiborlu İlçesi’nde trafik kazası geçirerek yaşamını yitirmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2005 Perşembe 14:56:22
Güncelleme :18 Nisan 2005 Pazartesi 17:30:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?