21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Grup Laçin Antalya'yı coşturdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi 4'ncü Ramazan Şenliği kapsamında ünlü Türk Halk Müziği grubu Laçin Antalyalılarla buluştu. Antalyalılar, Grup Laçin'in hareketli türküleri ile coştu.

Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Kültür İletişim Kulübü (AKİK) işbirliğiyle gerçekleştirilen 4’ncü Ramazan Şenliği tüm coşkusuyla sürüyor. Karaalioğlu Parkı Büyük Mirador'da yapılan şenlik her akşam başka bir etkinlik ve konserle devam ediyor. Şenliğe Antalyalılar yoğun ilgi gösteriyor. Nostaljik Ramazan Çarşısı her akşam binlerce Antalyalının akınına uğruyor.

Önceki akşamki etkinlikler yine Hacivat- Karagöz gölge oyunu ile başladı. Gösteri şenlik alanını dolduran vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi. Ramazan eğlencelerinin ardından Türk Halk Müziği'ni kendilerine has yorumlarıyla söyleyen Grup Laçin sahneye çıktı. Birbirinden hareketli türkülerle konserlerine başlayan Grup Laçin, Büyük Miradoru dolduran Antalyalıları coşturdu.

Antalyalılar, Grubun söylediği türkülere hep bir ağızdan eşlik etti. Grup üyeleri, gösterdikleri sahne performansı ile vatandaşlardan tam not aldı. Büyükşehir Zabıtası, Zabıta Haftası nedeniyle Grup üyelerine çiçek verdi. Ramazan Şenlik programı kapsamında 10 Eylül Çarşamba Urfa Sıra Gecesi, 11 Eylül Perşembe Günü Karadenizliler Gecesi düzenlenecek.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 12:43:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?