21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Grup maçları için geri sayım başladı

Türkiye Profesyonel 3. Ligine yükselme birinci kademe müsabakalarında Antalya’yı temsil edecek 3 takımdan birisi olan Yeşilbayır Belediyespor Konya grubuna düştü.

Hedefini 3. Lig olarak belirleyen Turuncu-Yeşil ekip yaklaşık 10 gündür yoğun bir şekilde devam eden Alanya’daki Arancia Otel kampını tamamlayarak Pazartesi günü Antalya’ya döndü. 1 Günlük iznin ardından teknik heyet gözetiminde çalışmalarına kendi tesislerinde devam eden Yeşilbayır Belediyespor’lu futbolcular hafta sonu grup maçlarının oynanacağı Konya’ya hareket edecek.

Profesyonel futbol liginde Antalya’nın hak ettiği yerde olmadığına dikkat çeken Yeşilbayır Belediyespor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer bu yıl en az iki takımın profesyonel lige terfi etmesini arzu ettiğini söyledi. Gencer, “Turizmin başkenti Antalya, maalesef profesyonel futbol liginde layık olduğu yerde değil. Biz Yeşilbayır Belediyespor olarak yönetimden, teknik kadroya, taraftardan sporcusuna kadar bir üst tur için kenetlenmiş durumdayız. Konya’daki maçlara bütün Antalyalıları davet ediyorum hem bizim hem Nevşehir grubunda mücadele edecek Konyaaltı Belediyespor’un hem de yine bizim grupta yer alan Manavgat Belediyespor’un buna ihtiyacı var” dedi.

Antalya’yı Konya ve Nevşehir’de ki grup maçlarında temsil edecek olan Yeşilbayır Belediyespor, Konyaaltı Belediyespor ve Manavgat Belediyespor’a ayrı ayrı başarılar dileyen Yeşilbayır Belediye Başkanı ve Yeşilbayır Belediyespor Onursal Başkanı Hasan Akalın, “Sahada son sözü söyleyecek olan sporcularımızdır ve biz yöneticiler bütün sporcu kardeşlerimize güveniyoruz. En azından 2 takımımızın profesyonel lige çıkarak bizleri ve bu şehri gururlandıracaklardır” diye konuştu.

Bu yıl ki Play-Off maçlarına 81 ilden toplam 160 takım katılıyor ve gruplarında birinci olan 5 takım profesyonel lige terfi ederek önümüzdeki sezon 3. Lig’de yer alacak. Yeşilbayır Belediyespor ve Manavgat Belediyespor 4. Bölge A grubunda yer alırken, Konyaaltı Belediyespor’da aynı bölge C grubunun merkezi olan Nevşehir’de mücadele edecek. Her iki grubun karşılaşmaları 23 Nisan’da başlayıp 27 Nisan’a kadar devam edecek.

4. BÖLGE A GRUBUNDA MÜCADELE EDECEK TAKIMLAR:
1. Yeşilbayır Belediyespor (Antalya)
2. Manavgat Belediyespor (Antalya)
3. Pursaklar Belediyespor (Ankara)
4. Çubukspor (Ankara)
5. Toroslar Belediyespor (Mersin)
6. Y.Anamurspor (Mersin)
7. Köy Hizmetlerispor (Isparta)
8. Şekerspor (Burdur)
4. BÖLGE C GRUBUNDA MÜCADELE EDECEK TAKIMLAR:
1. Konyaaltı Belediyespor (Antalya)
2. Karatay Belediyespor (Konya)
3. Selçuklu Belediyespor (Konya)
4. Belediyespor (Karaman)
5. Emirdağspor (Afyon)
6. Demirspor (Eskişehir)
7. Çerkeş Belediyespor (Çankırı)
8. Fatihspor (Kırşehir)

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 10:42:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?