7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Grup seks cinayetinde beraat

ANTALYA'da grup seks yaparken tanıştığı kadının eşi 41 yaşındaki Hüdaverdi Karakuş'u av tüfeği ile öldürdüğü iddia edilen 44 yaşındaki O.K. ve Karakuş'un eşi 36 yaşındaki M. Karakuş, delil yetersizliğinden beraat etti.


Hüdaverdi Karakuş, 4 Mart 2004 tarihinde Varsak Beldesi'nde 07 ADU 95 plakalı aracının içinde av tüfeği ile karnı ve başından vurularak öldürülmüş halde bulundu. Olayı araştıran jandarma, geçen yıl ele geçirilen yeni delillerle birlikte Karakuş çiftinin sık sık grup seks partilerine katıldığını belirledi.

Karakuş çifti ile grup sekse katıldığı belirlenen Tuba B., Arzu K., Hakan- Yeliz K. ve Mestan A. ile birlikte O.K. takibe alındı. Eşinin ölümünden sonra O.K. ve Mestan A. ile grup seks partilerine devam eden M. Karakuş'u takibe alan jandarma, cinayetin işlendiği gün Tekirdağ'da bulunan kadının, O.K. ile cep telefonuyla 6 bin 912 saniye görüştüğünü, cinayetin hemen ardından ise 86 saniye görüştüklerini belirledi.


Geçen yıl gözaltına alınıp tutuklanan O.K. ifadesinde, olay tarihinden 1 yıl kadar önce Hüdaverdi ve M. Karakuş çifti ile tanıştığını belirterek, “Bir arkadaşım rakı ve tavuk alıp Ali Çetinkaya Caddesi'nde bir eve götürdü. O gece rakılar içildikten sonra Hüdaverdi Karakuş bize porno CD seyrettirdi. Ardından kadın odadan çıktı ve içeri girdiğinde çıplaktı. Önce yanımdaki arkadaş onunla birlikte oldu. Sonra kocası girdi aralarına. Ben donmuş kalmıştım. Bana da ‘Tren mi bekliyorsun’ dediler. Ben de soyunup aralarına girdim ve o gün çarpık ilişkilerinin arasına girmiş oldum. O günden sonra sık sık birlikte olduk. Bazen kocası yokken de M. Karakuş'la birlikte oluyordum. Ama kocasını ben öldürmedim'' dedi.

 
Yaşadığı çarpık ilişkiden ve yaptığı seks partilerinden dolayı herkesten özür dilediğini kayıtlara geçiren M. Karakuş ise “Sık sık grup seks yapıyorduk. O.K. beni eşimden kıskanmaya başlamıştı. ‘Bir adam niye karısının başkalarıyla grup seks yapmasını ister’ diye kızıyordu. Ben olay günü Antalya'da değildim ve kimin öldürdüğünü bilmiyorum'' dedi.

 
3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın son duruşmasına çıkan tutuklu sanıklardan O.K., “Allah şahidimdir ben suç işlemedim'' dedi. Yine tutuklu yargılanan M. Karakuş ise “15 yıllık hayat arkadaşımı kimin öldürdüğünü bilmiyorum'' dedi.

 
Mahkeme heyeti, ‘her türlü şüpheye yer bırakmayacak şekilde arındırılmış suç delilleri elde edilemediği’ gerekçesiyle M. Karakuş ve O.K.'nın beraatine karar verdi.

Miliyet internet
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2007 Perşembe 11:54:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?