16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Gülben Ergen'den unutulmaz gece

ANTALYA'DA GÜLBEN ERGEN RÜZRARI

Royal Halı'nın Antalya'da düzenlediği ürün lansmanı ve bayiler toplantısında sahneye çıkan ünlü sanatçı Gülben Ergen, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde düzenlenen Royal Halı ürün lansmanı ve bayiler toplantısında ünlü sanatçı Gülben Ergen sahneye çıktı.

Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde bulunan 400 bayinin katıldığı gecede bej renkli uzun elbisesi ile sahneye çıkan Ergen, davetlilerden büyük alkış topladı. Seslendirdiği şarkılar ile davetlilerin büyük beğenisini kazanan Ergen, unutulmaz saatler yaşattı. Salonda bulunan bebekleri kucağına alarak seven

Ergen, kendi çocuklarının erken saatte uyuduğunu belirtti. Ergen, gecede çocukları için anti bakteriyel halı beğendiğini de sözlerine ekledi. Bir davetliyi sahneye çıkartan Ergen, Milli Eğitim Bakanlığı ile ortak başlattığı ve 6 ile anaokulu yapılmasını kapsayan 'Çocuklar gülsün diye' projesine destek istedi. Davetlinin cep telefonundan kısa mesaj göndererek 5 TL'lik yardım alan Ergen, birçok davetliden de yardım için kısa mesaj göndermelerini istedi. Ergen, konser boyunca şarkılarını davetliler ile birlikte seslendirdi.

Gecede gazetecilerin sorularını yanıtlayan Royal Halı Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Dağcı, bayilere yeni ürünleri tanıttıklarını belirterek, "Royal Halı olarak 2009 yılında yüzde 30 büyüme gerçekleştirdik. Anti bakteriyel halılarımız ile bu yıl da büyümeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

ANTALYA'DA GÜLBEN ERGEN RÜZRARI
ANTALYA'DA GÜLBEN ERGEN RÜZRARI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2010 Pazar 09:20:03
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 10:33:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?