15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

GÜLDER'den AESOB'a ziyaret

GÜLDER'DEN AESOB'A ZİYARET

Güllük Caddesi Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÜLDER) yönetimi, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok'u ziyaret etti.

Antalya'nın en işlek caddelerinden biri olan Güllük Caddesi esnafının kurduğu Güllük Caddesi Esnafları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÜLDER) üyeleri, kendi caddelerinin de Işıklar gibi bir görünüme kazanmasını istiyor. GÜLDER Başkanı Hüseyin Sarı ve yönetim kurulu üyeleri, AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok'u ziyaret ederek, sorunların çözümü konusunda destek istedi.

Güllük Caddesi'ne Büyükşehir Belediyesi tarafından Işıklar Caddesi'ne benzer bir çalışmanın yapılacağını belirten Dernek Başkanı Sarı, “Büyükşehir Belediyesi, çalışmalara yılbaşında başlayacağını öğrendik. Antalya'nın en önemli caddesi olan Güllük'ün de modern bir havaya bürünmesini, halkımızın hem görsel, hem de kaliteli alış veriş yapmasını istiyoruz. Güllük Caddesi'nin bir çok sorunu var. Bu sorunları da sizlerin vereceği destekle çözebiliriz” dedi.

Ziyarete teşekkür eden AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Antalya'daki tüm esnaf ve sanatkarların en iyi şekilde ticaretlerini yapmalarını istediklerini söyledi. Çlışmaların yerel yönetimler ve merkezi hükümet tarafından yapılması gerektiğini belirten Başkanı Sevimçok, “Biz, esnaf ve sanatkarımızın sözcüsü olmak, onların sorunlarında yanlarında bulunmak ve elimizden gelen desteği vermeye hazırız” diye konuştu. Güllük Caddesi'nin Antalya'nın en önemli caddelerinden birisi olduğunu ifade eden Sevimçok, “Bu caddede bulunan esnafların da vereceği destekle, özellikle yaz aylarında çeşitli etkinlikler düzenleyebiliriz. Halkımızın ve turistlerin ilgilisini çekecek, gösteriler, konserlerle, caddedeki hareketliği artırabiliriz. Biz bu konuda üzerimize düşün ne varsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

GÜLDER'DEN AESOB'A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2010 Çarşamba 14:47:02
Güncelleme :3 Kasım 2010 Çarşamba 18:38:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?