21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Gülin fotoğraflarıyla yaşayacak

Sakarya'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 21 yaşındaki üniversiteli genç kızın en büyük hayalini, arkadaşları gerçekleştirdi. Arkadaşları, Gülin için bir fotoğraf sergisi açtı.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü ikinci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Gülin Öget, yarıyıl tatilinde ailesini görmek amacıyla gittiği Sakarya'da trafik kazası geçirdi. Kazada tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden üniversiteli Gülin'in tek hayali kendi çektiği fotoğraflardan bir sergi açmaktı.

Arkadaşlarıyla paylaştığı hayalini gerçekleştiremeden hayatının baharında hayata gözlerini kapatan Öget'in arkadaşları ve ailesi harekete geçti. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi binasında Gülin Öğet'in fotoğraflarından oluşan sergiyi açan arkadaşları son görevlerini yerine getirdiklerini söyledi.

Fakülte binasında Gülin Öget adına bir köşe oluşturan arkadaşları fotoğraf ve çiçeklerle süsledikleri masada gözyaşları içerisinde arkadaşları için duygularını hatıra defterine aktardılar. Masaya Gülin Öget'in fotoğraf dersinde hocasına verdiği son ödevi ve kullandığı kalemleri de koyan arkadaşları birbirlerine sarılarak uzun süre ağladı.

Öget'in öldüğüne hala inanamayan bir arkadaşı, "Bugün onun hayalini gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. O bir fotoğraf aşığıydı. Her zaman böyle bir serginin hayalini kurardı. Gülin'i hiç unutmayacağız. Hayata sürekli gülümseyen bir insandı. Zeytin gözlü arkadaşımızı sürekli fotoğraf makinası objektifinden baktığı hayata yine fotoğraflarıyla uğurluyoruz. O bu fotoğraflarla yaşayacak" dedi.

 

 

 

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 16:19:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?