22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Gülistan sır oldu

GÜLİSTAN SIR OLDU

Antalya'da bir mobilya mağazasında çalışan 30 yaşındaki evli ve 2 çocuk annesi Gülistan Doğanay'dan 10 gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgilere göre Antalya'da bir mobilya mağazasında çalışan evli ve 2 çocuk annesi Gülistan Doğanay (30), 10 gün önce patronuna kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek izin istedi. Genç kadının psikolojisinin bozuk olduğunu gören iş yeri sahibi, çalışanlarından Doğanay'ı evine bırakmalarını istedi. Dutlubahçe Mahallesi'nde evinin bulunduğu Çetin Apartmanı'na girdiği görülen genç kadından bir daha haber alınamadı.

Gülistan Doğanay'ın akşam eve gitmemesi üzerine diş teknikeri eşi Serhat Doğanay, önce yakınlarına, sonra da polise haber verdi. Genç kadının akrabaları ve polis, intihar etme ihtimaline karşı falezlerde ve hastanelerde arama yaptı. Ancak aradan geçen 10 güne rağmen genç kadınla ilgili hiçbir ipucuna rastlanamadı. Ailesi bunun üzerine Antalya Emniyet müdürlüğü'ne başvurarak MOBESE kayıtlarının incelenmesini istedi.

Kızını aramak için Amasya'dan Antalya'ya gelen baba Ali Elem, "Gülistan'ın maddi ve ailevi sorunları vardı. Son zamanlarda bir akrabamıza kendini iyi hissetmediğini ve bunalıma girdiğini söylemiş. Hatta unutkanlık nedeniyle hastaneye gidecekmiş. Aramadığımız yer kalmadı ama hiçbir sonuç alamadık. Çocuklarına çok bağlıydı, onları bırakıp gitmez. Başına bir şey gelmiş olmasından korkuyoruz" dedi.

GÜLİSTAN SIR OLDU
GÜLİSTAN SIR OLDU
GÜLİSTAN SIR OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2010 Cumartesi 10:07:02
Güncelleme :6 Kasım 2010 Cumartesi 16:59:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?