1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Güllük Caddesi Şanzelize gibi olacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı İsmail Erten, Muratpaşa İlçesini dünya standartlarına getireceğini söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi Muratpaşa Belediye Başkan adayı İsmail Erten, 'Zafere Yürüyüş' adını verdiği 29 Mart yerel seçim startını Divan Tayla Convention Center'da verdi.

MHP İl Başkanı Aydın Yeşilyurt, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, MHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Dr. Mehtap Abay, MHP Kepez Belediye Başkan adayı Mehmet Atay, MHP İl ve belediye meclis üyeleriyle çok sayıda partili bir araya geldi. 'Başkan Erten' sloganlarıyla kürsüye gelen ve salonda icraatlarını anlatan MHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı İsmail Erten, ilk olarak Antalya Güllük Caddesi'ni Fransa'nın Şanzelize'si gibi yapacağını söyledi. Dünyanın ve Fransa'nın kabul ettiği bir Şanzelize olduğunu anlatan Erten, "Antalya'nın Güllük Caddesi'ni öyle yapacağım" dedi.

Her mahalleye 0-6 yaş arası çocuklar için kreşler açacağını söyleyen Erten, şöyle konuştu: "Çocuklarımız çok önemli. Çocuğu olduğu için ona bakmakla yükümlü kadınlarımız, her mahalleye açacağımız kreşler sayesinde evlerine ekstra gelir sağlayabilecek. Kadınlarımız sosyal hayata katkı sağlarken, çocuklarımız da daha iyi eğitilip rahat bir şekilde barınacak. Çocuklarımız gibi 600 üniversite mezunu genç kızımız iş sahibi olacak ve mesleki kurslar açılacak."

İLKÖĞRETİM OKULLARININ BADANA VE BOYASINI BELEDİYE YAPACAK
56 mahallenin 50'sinde muhtar evi bulunmadığını söyleyen ve muhtarları rahata kavuşturmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Erten, sözlerini şöyle sürdürdü: "İlköğretim okullarımızın her türlü bakımı, onarımı, temizliği spor sahalarının yapımını belediyemiz üstlenecek. Velileri bağış yapma stresinden kurtaracağız. İbadethanelerin temizliği ve peyzajı belediyemizin sorumluluğunda olacak."

100 BİN PORTAKAL AĞACI DİKECEĞİZ
Muratpaşa'nın doğduğu yıllardaki gibi portakal kokulu olacağını anlatan Erten, bir yıl içerisinde 100 bin portakal ağacı dikeceğini, kültür merkezi, tiyatro salonu, parklar ve yürüyüş yollarıyla donatılmış çağdaş bir kent meydanı kuracaklarını söyledi.

Erten, üreticiden tüketiciye, sebze ve meyve satış yerlerinden çağdaş ve temiz kurallarına uygun kurban kesim alanları kazandıracağını anlattı. İsmail Erten, obruk ormanlarının botanik parklarına dönüştürüleceğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Antalya'nın Lara Bölgesi'nden Meltem Mahallesi'ne kadar çevreyi ve insanların sağlıklı yaşamalarını sağlamak için bisiklet yolu yapacağız. Beş bin bisikleti de vatandaşların ücretsiz kullanımına sunulacak."

'Satma sattırma malına sahip çık' sözleriyle Muratpaşa İlçesinin her tarafına koşacağını belirten Erten, Zeytinköy, Kızılarık, Kızıltoprak ve Ermenek'in tapu sorunlarını çözeceğini sözlerine ekledi.

İsmail Erten, daha sonra büyükşehir, ilçe ve beldelerdeki adaylarla beraber poz verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 10:45:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?